Podmienky vydania povolení na rybolov na rok 2023

22.12.2022

V súlade so smernicou RADY SRZ Žilina o vydávaní povolení na rybolov a členských známok pre rok 2023 boli výborom MO SRZ Tisovec stanovené ceny povolení a členských známok pre rok 2023 nasledovne.


Na základe vydanej smernice pre vydávanie povolení na rok 2023 z SRZ RADY Žilina každý žiadateľ o zväzové povolenie je povinný si zakúpiť aj miestne povolenie na rybolov. Bez zakúpenia miestneho povolenia na rybolov nemôže byť vydané zväzové povolenie na rybolov.

Upozornenie

Členovia, ktorí nebudú žiadať vydanie povolenia na rybolov sú povinní zaplatiť členskú známku v takej výške ako je vyššie uvedené. V prípade nezaplatenia členského príspevku do 31.3.2023 členovi členstvo v SRZ zaniká.

Každý člen MO bol povinný v roku 2022 odpracovať v prospech organizácie 10 brigádnických hodín. V prípade, že člen neodpracoval stanovený počet hodín je povinný za každú neodpracovanú hodinu zaplatiť poplatok 5 €. Tento poplatok sú povinní zaplatiť aj členovia, ktorí si pre rok 2022 zaplatili len členské známky a nemali vyzdvihnuté povolenie na rybolov.

Vydávanie povolení sa bude kontrolovať voči odpracovaným hodinám.

S pozdravom

Výbor SRZ Tisovec

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky